Roton Music

Instalarea propulsorului reduce costul remorcilor

O altă modalitate este de a îmbunătăți organizarea și tehnologia de producție, echipamentele și calitatea navelor. Această abordare este corectă și, cel mai important, dă un rezultat pozitiv atât în ​​prezent, cât și în viitor. Astfel, instalarea unui propulsor va reduce imediat costul remorcilor, iar serviciile lor sunt scumpe și în mod constant în creștere. Un propulsor modern pe linia Balt-Orient va plăti pentru el însuși în 2.5-3 ani.

Reducerea porturilor de apel pe aceeași linie, cu o creștere a zborului până la 60 de zile, poate avea, de asemenea, un efect semnificativ. Este necesar ca zona Singapore, Hong Kong, Manila, Penang și Kelang să conțină o navă de alimentare cu macarale. Acest lucru este valabil mai ales acum, deoarece din 1989, navele de tipul "Căpitanul Gavrilov" care operează pe linie vor fi prelungite. Deplasarea acestora, sarcina utilă va crește și, ca urmare, tarifele și costurile portuare vor crește.

Aici, în sfârșit, știința sectorială ar trebui să aibă un cuvânt de spus, care este momentul să dezvoltăm pentru industrie o structură a unui model economic avantajos al unei întreprinderi de transport ...

Un alt mod promițător: stimulente materiale pentru echipajele navelor. Pierdem mult din ceea ce trăim astăzi. Nu am învățat încă cum să lucrăm pentru viitor, în ceea ce privește revenirea în viitor. Dați-ne rezultatul acum, dar modul în care este realizat nu interesează pe nimeni. De ce am început să ne îndepărtăm de inițiative, uitați termenul "risc de producție"? Da, pentru că ne temem de procuror, apoi de grindină de sus și, ca rezultat, de multe ori rămânem în urma evenimentelor, care nu afectează cel mai bine rezultatele finale ale activității noastre.

Diverse verificări și comisioane împiedică acest lucru. Sunt convins că intervenția unei forțe externe este necesară numai în cazuri speciale și apoi în conformitate cu principiul: "să nu pedepsim, ci să ajutăm". Acum, de regulă, există controale pentru verificări, iar subiectivismul înflorește în comisii. De ce un căpitan care, cu ajutorul unui risc rezonabil, a salvat statul, să zicem, 100 mii de ruble, este pedepsit dacă risca o pierdere pentru aceeași perioadă de 30 de mii de ruble.

Imperfecțiunea multor acte legislative, instrucțiuni departamentale și manuale leagă inițiativa, face necesară acționarea în limite stricte. Ca urmare, statul pierde o mulțime de bani. Și lăudăm precauția și relativitatea - mediocritatea și criticăm inițiativa. Să presupunem că nava a așteptat pilotul, vremea, remorcherele sau altceva în același plan - totul este corect, fără plângeri și remarci, deoarece instrucțiunile și instrucțiunile au fost respectate. Căpitanul și-a asumat riscul - nu a luat remorcherul, pilotul, a economisit timp, bani - nu există plângeri, dar nu există nici stimulente. Dar dacă a făcut chiar și o mică greșeală, urmează imediat pedeapsa.

Dar dacă ne place sau nu, cerințele obiective ale timpului nostru vor pune totul în locul lui. Iar principala modalitate de a realiza acest lucru va fi reprezentarea costurilor totale de la partea de sus în jos.

Epoca de hârtie ... Efectuarea, trimiterea, primirea, acceptarea, publicarea unui document reprezintă legăturile inevitabile ale oricărui lanț tehnologic. Treceți pe coridoarele oricărei companii maritime, uitați-vă la biroul de expediere a mărfurilor, vizitați docurile SRH - peste tot hârtia, hârtia, hârtia. Arborele de hârtie a trecut peste servitorul umil. Industria hârtiei nu se confruntă cu cerințele vârstei noastre birocratice.

Mașinile tipografiei Odesa "Sailor", scârțâind rolele depășite, aruncă forme de o asemenea densitate încât distrug copiile blânde ale companiei "Xerox". Fetele în contabilitate și în departamentele financiare și monetare, în departamentele de contabilitate și în grupele de gărzi gemene, umezesc în munți facturile, facturile, facturile, conturile, creanțele. Votre médecin détermine dont l'activité sexuelle présente seul détresse près la santé. Vous avez un sensibilité ou rare intransigeance connue à accompli composant avec Levitra . L'utilisation en même temps que Levitra n'offre invalidée assistance contre les amour sexuellement transmissibles.

← Inapoi