Roton Music

Montarea plăcilor ceramice

În mod tradițional, bucătăria și baia sunt finisate cu plăci ceramice. Acest lucru se datorează faptului că este ușor de utilizat: ușor de curățat și, de asemenea, izolează perfect pereții. Datorită proprietăților sale ridicate de impermeabilizare se utilizează în încăperi cu umiditate ridicată constantă. Părinții mă vor înțelege că atunci când un copil se îmbăiește într-o baie, începeți să vă gândiți: "Slavă Domnului, placa a fost pusă!". Cu impermeabilizarea corespunzătoare a podelei și problema stropirii permanente a apei nu va fi o problemă - trebuie doar să ștergeți și vecinii de mai jos și nu știți.

Pe piața materialelor de construcție și de finisare de astăzi există o mare varietate de plăci ceramice: sunt dale de uz casnic și importat, plăci ceramice de clasă economică și elite, precum și o mare varietate de culori, dimensiuni, modele și tipuri de glazură pe ea.

Vom discuta pas cu pas despre cum să punem corect placile ceramice.

Mai întâi trebuie să pregătiți cu atenție baza. În cazul în care placa este așezată pe perete, atunci trebuie să fie prealabil pentru ca acoperirea să ne servească pentru o perioadă foarte lungă de timp. De obicei, dalele pe pereți sunt fixate cu două compoziții: ciment și adeziv pe bază de cauciuc. Vreau să discut că adezivii din cauciuc au un dezavantaj major - nu tolerează temperaturi ridicate, în timp ce se micșorează, astfel că cartierul cu baterii, sobe de gaz, risers cu apă caldă și uscătoare de prosoape nu ar fi cea mai bună opțiune.

Dacă v-ați decis cu privire la materialul cu care țigle va fi ținută pe perete, puteți trece la pasul următor. Placile ceramice trebuie să fie înmuiate în apă pentru 1/3 din zi: în acest fel va avea o aderență mai bună la bază. Dar nu este nevoie să vă grăbiți, este mai bine să începeți să înmuiați 2-3 plăci pentru a afla calitatea plăcilor. În cazul în care pete și umflături apar sub glazură, trebuie doar să-l umeziți cu apă înainte de a lipi țiglă.

Plasarea plăcilor ceramice pe podea este diferită de cea a pereților. Mai întâi trebuie să umeziți suprafața podelei și apoi folosiți o sită pentru a turna un strat de ciment uscat (este important să aveți o parte mai mare de nisip decât în ​​amestecurile obișnuite) cu o grosime de aproximativ 3 mm. Va dura ceva timp și cimentul uscat se va transforma într-un "aluat" pe care să se așeze țigla.

Atunci când se dau plăci, este mai bine să se utilizeze balize, verificând periodic corectitudinea nivelului de instalare. După așezarea primului rând de plăci, farurile pot fi îndepărtate, dar tot trebuie să verificați nivelul de acoperire. Cimentul excesat trebuie îndepărtat cu o cârpă umedă și, după câteva zile, se toarnă țigla cu lapte de ciment lichid. După 2-3 zile, podeaua trebuie spălată, eliminând astfel o soluție inutilă.

Toate, câteva zile pentru contracția plăcilor și uscarea cimentului și pe podea puteți merge. Dirtyroulette is an anonymous nude cam site for random Live Sex Cams with thousands of naked girls and guys.

← Inapoi