Roton Music

Saman în interiorul unei case sau al unui apartament

Saman - compoziția: nisip, argilă și îngrășământ - a folosit aproape toate culturile în orice moment pentru construcția de case. Deși este important să folosiți acest material în stilul camerei.
Unicitatea materialului constă în proprietățile sale: adobe-ul acumulează căldură în clădire, curăță atmosfera și este, de asemenea, capabil să echilibreze umiditatea. În plus, are un cost redus și este potrivit pentru reutilizare. Și cel mai important lucru este că adobe-ul este ideal pentru construirea de locuințe și design-ul locuințelor.
Dar există și un minus, este același material natural ca argila, are și o serie de defecte:
- amestec heterogen
- tragere considerabilă la uscare,
- rezistență inutilă la umiditate.
Dar, spre deosebire de aceasta, o atenție deosebită acordată substanțelor de mediu și ieftine și, în plus, rezultatele pozitive ale studiilor asupra impactului adăposturilor acoperite cu argilă asupra situației mentale a locuitorilor fac astăzi mai mult timp decât oricând. Centrele științifice pentru construcții din cadrul instituțiilor europene se străduiesc să îmbunătățească tehnologiile și parametrii acestei structuri vechi de materie.
Utilizând Adobe.
Pe criteriul unui apartament de oraș, adobe este permis să utilizeze pentru proiectarea de pereți și plafoane, cost care, de exemplu, o acoperire de decorare, imita lut cu paie. Se aplica cu usurinta la beton de zgura, tencuiala, gips carton, lemn, ascunzand, pe langa defecte si bulgari ale peretilor. Pentru versiunea cabana sau suburbie versiunea folositoare a utilizării adobe pentru lucrări interne: compoziția de lut de tencuit.
Tencuiala generală este conținută în sol din argilă, apă, nisip și fibră. Pentru a crește stabilitatea planului și a calităților sale rezistente la umiditate, amestecul este adăugat gunoiului de grajd, cazeinei și alții. Un strat de tencuială trebuie să fie de 15 mm, aplicat cu mâinile în mai multe straturi, pentru a elimina fenomenul de fisuri.
Tencuiala din ghiveci este alcătuită din sol de lut, apă și hârtie, uneori cu adaos de var și gips. Compoziția se aplică unei singure formări cu o grosime de până la 30 mm cu ajutorul unei pompe elicoidale. Are calități ridicate de izolare termică.
Argila expandată cu argilă compusă din argilă, apă și agregat de argilă expandată, cu adaos de ziare sau lipici de cazeină, are o mare izolare termică și o textura luminată. Stratul de aplicare al compoziției variază în intervalul de 8 mm.
Tencuiala africană este metoda obișnuită de a aplica o compoziție de tencuire prin aruncarea cu mâna a unor bile de lut pe perete. În scopul unei bune aderențe, barele de lemn sunt împinse în planul peretelui. O astfel de suport va reconcilia perfect gradul de umiditate și va acumula căldură.
Mai ales trebuie să observați versiunea neobișnuită a producției de garduri și terenuri - așa-numita metodă de produse din argilă brute în capac de bumbac (uita-te la metoda de producție a cârnaților). Fără strivire, ele pot fi date în totalitate. La depanare, materialul este impregnat cu o masă de lut lichid, care acționează ca un lipici pentru produsele prevăzute în structură. Planul de la sol este zdrobit și umplut cu vopsea de var, cu adaos de cazeină sau un produs non-gras. Rețeta pentru acest amestec: o parte din produs fără grăsime, 1-3 părți de var și 1,5-2,5 cantități de apă. Dacă există o dorință în compoziție este permisă adăugarea unei pulberi multicolore. Rețineți că vopseaua de var are o nuanță albă când este uscată.
Saman în designul și decorarea de astăzi a locuinței interne este o inovație, care de fapt aduce nu numai proprietăți prezentabile în casă, ci și calități excelente termice. Plumbers in Moreno Valley

← Inapoi