Roton Music

Dezvoltarea aptitudinii fizice la copii

Jocul sportiv este una din acele probleme care îngrijorează mulți părinți. În ciuda atenției atente la exercițiile fizice, monitorizarea atentă a nutriției și îngrijirii sănătății, doar un mic grup de copii vin la școală sănătoși. Copiii înșiși nu sunt încă capabili să-și evalueze starea și să aibă grijă de starea lor de sănătate, așa că părinții ar trebui să se gândească cum, fără să se rănească pe ei înșiși, copilul ar putea merge pentru sport, să urmeze rutina zilnică și nutriția. Atunci când educația fizică a copiilor o serie de sarcini: reabilitarea și întărirea corpului copiilor, prevenirea bolilor, caracterul de temperare, formarea în abilitățile fizice de bază (alergare, sărituri și altele), precum și o serie de obiective educaționale.
Mijloacele și formele de educație fizică pentru prescolari.
Atunci când creșteți copiii, trebuie să țineți cont de condițiile igienice, alimentația și rutina zilnică, mersul în natură, unde copilul poate juca jocuri în aer liber sau poate efectua exerciții fizice și întărire. În plus, este necesar să se asigure că copilul se mișcă mai mult și nu se află la calculator sau la televizor. Merită să aveți grijă de gimnastica de dimineață sau de jocul care va determina copilul în legătură cu activitatea și starea de spirit pozitivă.
Educația fizică a copiilor în conformitate cu GEF.
La această vârstă, este mai ușor pentru copii să își consolideze corpul și sănătatea, să câștige și să consolideze abilitățile necesare. Majoritatea obiceiurilor au fost deja formate și se schimbă acum.
Conform standardului educațional al statului federal, educația fizică a copiilor este un complex de activități și activități în care copiii primesc conceptul de exercițiu fizic și de întărire a corpului lor. Scopul este de a dezvolta la copii caracteristici cum ar fi flexibilitatea corpului, coordonarea mișcărilor, dexteritatea, rezistența, obținerea și perfectionarea aptitudinilor fizice și mișcărilor de bază, dezvoltarea dorinței de auto-exercițiu.
Ce ar trebui să acordați atenție dezvoltării normale.
În primul rând, părinții ar trebui să afle care sunt activitățile din grădină cu copiii. Dezvoltarea unui program de cursuri de educație fizică se bazează pe acest fapt și pe dezvoltarea unui copil în diferite perioade de viață. Copiii trebuie învățați să facă singuri exercițiile fără memento-uri inutile. Ridicați exerciții, pe baza naturii și dorințelor copilului, și nu trăiți într-o singură formă, dar este necesar să schimbați activitățile, astfel încât copilul va fi mai interesant.
Deoarece la copii sistemul nervos nu este încă complet format, este recomandat să faceți un antrenament fizic mic cu sarcini mentale ridicate.
Mai des, de a mers în natură, unde să se joace cu copilul în diverse jocuri mobile sau partajate, dă-i destule să alerge și să sară, să dețină competiții pentru tărie, agilitate. Este, de asemenea, în valoare de instil la un copil hobby-uri pentru diverse sporturi, în funcție de perioada din an.
Încălzirea la această vârstă este foarte utilă deoarece permite copilului să tolereze mai bine schimbările meteorologice. for all peoples Buy CVV

← Inapoi