Roton Music

Walkthrough Metro Exod (2019) - Taiga: Alyosha, Olga, turn, capcana, rucsac

Vom vizita locuri frumoase unde ne întâlnim cu pionieri, pirați și animale mutante.

După rezolvarea cazului cu Baronul în Marea Caspică, echipa pleacă pe Aurora în continuare spre est, de data aceasta a venit vara stradală. După un alt briefing cu Miller, Artem și Alyosha vor fi obligați să verifice zonele pitorescului taiga unde se apropie trenul.

După un timp, eroul și tovarășul vor raporta locurile pe care le trec. La un moment dat, călătoria va fi întreruptă brusc, iar soldații vor merge la apă. Localnicii îi vor salva (Artem din Olga), dar Alyosha va merge într-un loc complet diferit.

Primul obiectiv va fi acela de a găsi Alyosha. Aici este de remarcat faptul că în Taiga vă veți întâlni cu mai multe grupuri: pionieri, pirați, gangsteri și animale mutante. Dacă vrei ca Alyosha să se întoarcă la Aurora sănătoasă, atunci în timpul jocului nu ar trebui să omori pe nimeni din primele două facțiuni.

Cum să ajungi la turn

După ce recâștiga controlul eroului, avansează. În curând veți realiza că majoritatea echipamentului a dispărut. Nu vă faceți griji, pentru că după un timp veți ajunge în satul abandonat.

Pe monumentul alb există o arbaletă care poate fi ridicată. Apoi inspectați clădirile și ridicați obiecte utile. Ieșiți din sat și începeți să mergeți la vest. Prindeți poarta, treceți prin ele și întoarceți-vă la dreapta. Veți ajunge la monumentul lui Lenin, acolo mergeți la stânga.

Aici veți găsi încă câteva locuri care merită să fie cercetate. Când sunteți gata, mergeți la drum și mergeți la pod. Te vei întâlni cu un grup de pirați. După ce au auzit amenințările, mergeți mai departe pe calea spre stânga.

Urmați singura cale posibilă până când ajungeți la membrii celei de-a doua fracțiuni, adică pionierii. Dacă doriți să le evitați, cel mai bine este să treceți peste iarbă spre stânga.

Treceți pe stradă, săriți pe platformă și mergeți mai departe, mergând constant de-a lungul părții stângi. La un moment dat veți ajunge la intrarea în turn.

Ai grijă, pentru că sunt mai mulți pionieri înăuntru. Ucideți-i și mergeți pe scări, apoi mergeți sus. Familiarizați-vă cu unul dintre pionieri și primiți un mesaj radio. Când sunteți gata, du-te la cablul care vă va traversa de cealaltă parte a râului.

Luați un rucsac și ajungeți la tabăra de pionierat

La fața locului, veți asista la un urs mutant urmărind un pachet de lupi. După scenă, avansează.

Dacă doriți, puteți folosi adăpostul sub forma unei case de copaci pe partea stângă. Când sunteți gata, mergeți mai departe. Pe parcurs, veți găsi o zonă vastă cu platforme circulare în jurul copacilor, de unde puteți ucide cu siguranță lupii sălbatici.

În partea dreaptă există un port cu un pionier care poate fi ucis sau lăsat singur (influențează soarta lui Alyosha). Trebuie să ajungi pe scări pe o margine de piatră.

Ridică-te, mergi înainte. După un timp, veți cădea în capcana stabilită de pirați și pionieri. Omul mormăit va reconcilia ursul mutant. După eliberare, mergeți la drum și mergeți la stânga. În râu veți găsi un pionier rănit și un rucsac.

Pionierul va muri în curând, iar Artem va putea acum să beneficieze de rucsacul portabil. Mergând mai departe, veți întâlni un grup de pionieri. Dacă nu vreți să-i omorâți, așteptați până când se dispersează, apoi uitați-vă unul câte unul. Our mining center provides reliable placement and maintenance of mining hardware. We solve each problem individually. Mining in Moscow We conclude an official storage agreement with each client. All hardware is recognized in company’s accounts and insured in the insurance company. The support services monitors the air conditions and temperature regime around the clock. We guarantee the safety of your equipment and the returns upon

← Inapoi