Roton Music

Prince of Persia Classic: Prezentare generală kizi

Una dintre cele mai hardcore divertisment pentru sistemul de divertisment Nintendo este considerată Prince of Persia 1989. Acest platformer greu de jucat, cu nivele diferite și puzzle-uri provocatoare, ne-a atras atenția cu puzzle-uri extraordinare și grafică bună pentru aceste măsuri. Treceți până la capătul "Prince of Persia", atunci a fost considerată cea mai mare realizare printre prieteni. Compania Ubisoft a creat un remake al jocului de cult, care este absorbit și ajustat ușor ideile de bază ale Jordan Mechner (Jordan Mechner), creatorul original.

Proiectul rezultat al lui Prince of Persia Classic pentru dispozitive mobile încă spune povestea a doi iubiți, subiecți ai Persiei antice. Destinul lor a fost separat de ticălosul Vizier Jafar, sperând să se căsătorească cu frumusețea prințesei. Bineînțeles, și-a trimis prințul rival în temnițele unui castel imens. Jucătorul va trebui să tragă protagonistul din temniță, profitând de ingeniozitatea și perseverența lor, deoarece acest lucru, sincer, nu este deloc ușor. Principalul ticălos sa așezat într-unul din turnuri, plasând numeroase capcane și gardieni în apropierea mănăstirii sale. Doar prin a ajunge la el putem salva printesa. Puzzle-uri logice, obstacole, jocul pentru un timp - toate acestea se păstrează în forma sa originală.

Schimbările cheie au fost în principal suportul vizual. Celebrul tânăr printar de opt biți a primit fața unui războinic condus de la jocul Prince of Persia: Sands of Time . Modul de joc este construit pe gestionarea coordonată a alergării, săriturilor și așa mai departe. Ne-au oferit chiar și arme cu tijă, cu ajutorul cărora scăpăm de gardieni și "șefi", având în același timp posibilitatea de a interzice și atacurile dușmanilor. Dacă ați pierdut un adversar sau ați căzut de la o înălțime mare, vom pierde o parte din linia vieții. Cu ajutorul flacoanelor se umple.

În Prince of Persia ClassicDezvoltatorii au decis să simplifice căutarea unei ieșiri printr-o sugestie mică sub forma unui fluture, care atrage jucătorul cu o strălucire luminată în direcția cea bună. Oferă chiar și o hartă de nivel. Dar acest lucru nu înseamnă "redarea" clasicilor. Fanii Hardcore vor aprecia cu siguranță modul suplimentar de supraviețuire, în care viața este în valoare de greutatea sa în aur, nu există puncte de control și timpul este comprimat în câteva minute. Cu toate acestea, dacă există dorința de a transpira, dar în același timp să nu cadă într-o depresie profundă din propria lor neajutorare, autorii propun să treacă prin joc în modul Time Attack, unde se introduce o limită de timp de până la o oră pe nivel.

Se pare că creatorii nu au uitat să îmbunătățească nimic în Prince of Persia Classic. Cu toate acestea, încă de la început vă confruntați cu un management neascultător. Deoarece există nenumărate obstacole în locurile în care trebuie să apucați sau să sari în timp, a fost foarte important să furnizați o reacție clară și verificată. Și aici jocul face de mult timp să se obișnuiască cu defectele de elemente de robinet neprietenoase pentru presare. Ei ar trebui să adauge sensibilitate, astfel încât eroul să fi intrat rar în abis din cauza unui accident fatal.

Întoarcerea bunului bătrân prinț al Persiei de către mâinile maeștrilor de la Ubisoft va fi cu siguranță apreciată de acei jucători care sunt familiarizați cu originalul. Nu vor mai vedea scene crud cu prințul care se încadrează în spini, poate că vor suprima o serie de simplificări, dar în același timp își vor salva cu bucurie încă o dată prințesa de la ghearele lui Jafar pe fundalul fundalurilor actualizate și al muzicii orientale frumoase. Dar pentru ceilalți jucători, controlul inconvenient și elementele hardcore dubioase pot fi dezavantaje inacceptabile.

Pro: o altă revoluție reușită a clasicilor; grafică bună și muzică; a salvat modurile de trecere hardcore.
Contra: caracteristică pentru scenele originale crude au fost tăiate; managementul nu are sensibilitate.

← Inapoi