Roton Music

Avantajele și dezavantajele cărților audio nr. 001

În ultimii ani, cărțile audio au devenit o alternativă interesantă la citire. Aceste cărți sunt mai ușoare și mai convenabile de utilizat, în plus, au multe alte avantaje în comparație cu citirea obișnuită.


Dacă sunteți interesat de cărți audio, dar nu sunteți încă sigur dacă acest format este potrivit pentru dvs., atunci următoarele argumente pro și contra vă vor ajuta să vă decideți.

Beneficiile cărților audio


Cartile audio au multe avantaje fata de citirea hartiei sau a cartilor electronice. Iată câteva dintre ele:


1. Puteți face și alte lucruri în paralel


Unul dintre avantajele cărților audio este că aveți mâini libere. Puteți continua să ascultați audiobookul, în timp ce faceți treburile zilnice. De exemplu, mulți oameni le place să asculte cărți audio în sală în timp ce merg pe jos sau conduc, pregătesc cină sau fac o baie.


2. Puteți începe să ascultați un audiobook imediat după cumpărare


Dacă întâlniți o lucrare pe care doriți să o citiți imediat, o carte audio vă va ajuta. Pentru o carte tipărită trebuie să mergeți la magazin, comandând prin internet, va trebui să așteptați livrarea. Audiobook-ul va fi disponibil imediat după cumpărare și puteți începe imediat să îl ascultați!


3. Naratorul poate face cartea mai interesantă pentru percepție.


Un povestitor profesionist va transmite complotul mai colorat, cu emoții. Uneori, cărțile audio sunt exprimate de mai multe voci, creând diferite personaje sau comploturi, ceea ce face cartea și mai interesantă.


4. Puteți asculta noaptea fără a aprinde lumina


Un alt plus al cărților audio este că puteți „citi” noaptea, în timp ce nu deranjați alți membri ai gospodăriei cu luminile aprinse. Puteți asculta chiar și cu ochii închiși!


5. Cartile audio au o ora fixa


Știi dinainte câte ore de ascultare vor fi necesare pentru a completa cartea. Nu trebuie să evaluați perioada de timp pe care trebuie să o dedicați lecturii.


6. Ușor de utilizat


Nu trebuie să întoarceți paginile sau să țineți o carte în mâini. Apăsați doar butonul de redare, puneți dispozitivul oriunde doriți și începeți să ascultați! Este atât de simplu. Dacă doriți, puteți culca și închide ochii în timp ce ascultați o carte.


7. Cărțile audio sunt mai durabile


Cărțile audio pot fi stocate pentru totdeauna și nu își vor pierde aspectul sub formă de hârtie, mai ales în legături moi. Cu cât citiți mai mult o carte tipărită, cu atât este mai mare probabilitatea ca aceasta să fie deteriorată din cauza încovoierii paginii sau a altor daune fizice.


8. Cartea audio nu ocupă spațiu în camera ta


Este plăcut să vezi cărți pe raftul tău, dar dacă spațiul este limitat, nu este foarte convenabil. Pe de altă parte, cărți audio care nu necesită spațiu fizic în camera ta. Ai nevoie doar de un dispozitiv cu suficientă memorie. Comandati blaturi din piatra in Romania Iasi

← Inapoi