Roton Music

Paraziți în ficatul uman: simptome și tratament

Infecția ficatului cu viermi este un fenomen comun care provoacă multe boli. Acest organ este saturat in mod activ cu oxigen in procesul de metabolizare, ceea ce il face hrănitoare pentru cel mai simplu și modul în care ouăle sau larvele intră în organism sunt diferite. Pentru a începe tratamentul la timp, trebuie să știți ce paraziți se pot rezolva în ficat, bolile cauzate de acestea și motivele pentru a determina infecția.

Tipuri de viermi hepatici și simptomele prezenței acestora


Cel mai adesea în ficat trăiesc următoarele specii de viermi:

- amoeba;

- Giardia;

- cistostomie;

- Echinococ (alveolar și cu o singură cameră);

- viermi rotunzi;

- alveococi;

- Leishmania;

- pisica de pisici.
Semnele frecvente de infecție sunt adesea pielea uscată, buzele crăpate, durerile de cap, respirația urâtă, greața. Un simptom comun este pierderea în greutate. Dar prezența fiecărui tip de parazit are propriile caracteristici.

amibele

Acesta este cel mai simplu tip de ficat. Ei pot intra în corp prin intestine cu apă brută sau alimente nespălate. Cauzează cheaguri de sânge în ficat, ducând la abces amebic. Simptomele bolii pot fi:


- febră, frisoane;

- diaree;

- dureri și crampe în abdomenul inferior;

- ficat mărit;

- tuse;

- erupție pe piele;

- vărsături;

- slăbiciune severă, dificultăți de respirație.
Giardia

Lamblia se numesc protozoare care trăiesc în intestinul subțire al oamenilor și al unor animale. Invazia apare prin contactul cu o persoană care suferă de giardioză, prin legume sau fructe șterse, apă brută. Activitatea paraziților poate provoca inflamația ficatului, lipsa hepatocitelor, bolile tractului biliar, dezvoltarea colecistită. simptome:


- apetit scăzut;

- slăbiciune generală;

- icter;

- greață constantă;

- constipație sau diaree;

- pielea mancarii;

- durere în partea dreaptă;

- iritabilitate.
cystostomy

Consultați trematode, un alt nume - hepatic flukes. Intrați în corpul uman prin piele în timpul băii în rezervoare cu apă murdară. Cauzează sângerare în ficat, ducând la ciroză și insuficiență hepatică. Reacția la paraziți poate fi:


- ficat sau splină mărită;

- dureri ale mușchilor sau articulațiilor;

- diaree cu sânge.

În plus față de medicamentele medicale, merită folosită medicamentele bacteriene care vor restabili microflora și activitatea tractului gastro-intestinal. Astfel de măsuri sunt necesare pentru a se asigura că după eliminarea paraziților nu se produce intoxicație, ceea ce poate duce la consecințe dezastruoase. Cel mai bun mod de a pierde in greutate in Romania Xenical Orlistat Livrare rapidă și preț scăzut

← Inapoi