Roton Music

Descrierea seriei Bonus series 1-2-3 (2018)

Seria 1
Principalul personaj, Ivan, este un tip tanar, poreclit Bonus, care sa mutat într-o mare metropolă a Rusiei din orașul provincial de la Volodarovka, regiunea Astrakhan, datorită prietenului său din copilărie, comerciantului de stradă Gashik, pentru a nu se deplasa pe drumul curbat și a încheia viața în închisoare orașul său. Ivan a fost interesat de rap de la vârsta de 13 ani, mai exact, deoarece mama lui ia prezentat un music player. Din acel moment, tânărul sa dedicat în întregime muzicii. Acum Vanya are un vis, pentru a se bucura de recunoaștere în cadrul partidului rap de la Moscova. În noul oraș, Ivan întâlnește frumoasa drăguță Sonya, fiica unui antreprenor bogat. Tinerii simt o puternică simpatie reciprocă, dar tatăl unei tinere este categoric împotriva acestei relații. În plus, pe drumul către fericirea tinerilor care încă mai așteaptă multe obstacole. Dar nu numai în viața personală a Bonusului vine un punct de cotitură important în legătură cu mutarea. Pentru a-și atinge scopul și pentru a intra în republica de capital de elită, Ivan va trebui să depășească în mod adecvat multe obstacole pe calea lui spinoasă și să arate ce merită cu adevărat.

Seria 2
După un interviu de succes, Gashik este numit în funcția de șofer Sony și Kurt (fratele personajului principal). Personajele principale vor conduce Moscova și cum ar trebui să fie tineri, cunoștința începe cu cluburi de noapte. Alegerea cade pe unul dintre cele mai pretențioase cluburi din capitală, unde la intrare există probleme cu securitatea. Din fericire, în această zi, Sonia a decis să petreacă seara acolo. La intrare, fata întâlnește Bonus și Gashik și îi duce în club. Pentru prima dată, Clubul Bonus îndeplinește pentru publicul de la Moscova și colectează ovații furtunoase, totuși, atunci când părăsesc instituția, începe o luptă între gardă și Gashik. A doua zi, Sonya îi cere lui Gashik și Bonus să-i ajute în căutarea fratelui său, care nu a petrecut noaptea acasă. După o lungă căutare în toată Moscova, reușesc în sfârșit să-l găsească pe Kurt, tot ce rămâne rămâne să-l aducă acasă.

Seria 3
Kurt și Gashik găsesc imediat o limbă comună și dezvăluie multe interese comune. În interesul propriu, el și Kurt dobândesc un cerc comun de cunoștințe. Odată, la intrarea în club, se întâlnesc cu țiganii, pe care Gashik le datorează, în timp ce mai trăiau în provincie. Bonusul preia, promite să plece din oraș și să nu apară la Moscova. În aceste condiții, romii le iartă datoria. Toți împreună, băieții merg la cumpărături, unde Sonya îi întâlnește pe prietenii ei, cu care se ridică o situație ciudată: cunoașterea noilor prieteni provinciali cu prietenii metropolitani. Seara, Kurt invită Gashik și Bonus la cină, la care Leonid este prezent - fiul prietenului tatălui Sonya. Tatăl lui Sonya intenționează să se căsătorească cu Leonid. La masă există un conflict între Kurt și Leonid. În timpul cina, Sonya oferă Bonus pentru a mânca o plăcintă de cireșe și apoi explică de ce nu mănâncă cireșe. Cele mai populare camere de chat din România pe site https://duckduckporn.com/category/live-sex-cams unde poți să te uiți la fetele goale online.

← Inapoi