Roton Music

Revizuirea comediei "1 + 1 = nunta" (Le sens de la fete)

sinopsis

Max (Jean-Pierre Bakry) - manager de nunți. Responsabilitățile sale includ întregul proces de înființare a unei nunți: de la catering și de lucru cu clienții, până la focuri de artificii festive.

Munca lui Max este destul de dificilă - constrângerile constante, clienții specifici, personalul ridicol, care trebuie să primească și un salariu "neagră", iar compania lui Max va intra în faliment.

Și apoi există relația tensionată a lui Max cu soția lui, cu care nu va îndrăzni să se descompună, pentru a merge la Jusien (Suzanne Clement) - unul dintre asistenții săi.

De fapt, Max deja vrea să se retragă, încredințând toată munca deputatului Adele (Hey Aydara).

recenzie

Olivier Nakash și Eric Toledano - scriitori și regizori ai unui mare film francez - "The Untouchables" (Intouchables) (suntem mai bine cunoscuți ca "1 + 1") cu François Cluzet și Omar C. Banda a fost un mare succes: Intouchables a devenit unul dintre cele mai mari filme franțuzești, Omar X a primit premiul pentru cântecele naționale de film "ques; Cesar"; ca cel mai bun actor, banda a primit, de asemenea, o nominalizare la Globul de Aur și un premiu BAFTA ca cel mai bun film într-o limbă străină (lista scurtă "Oscar" nu a obținut imaginea). În prezent, "Intouchables" ocupă locul 38 în cele mai bune filme Top250 ale tuturor timpurilor, în conformitate cu versiunea site-ului IMDB.

Trei ani mai târziu, Olivier Nakash și Erik Toledano au făcut filmul "Sambo", care a repetat practic tema imaginii "1 + 1". Rolul principal a fost din nou jucat de Omar Sy, al cărui duet de data aceasta a fost Charlotte Gainsbourg.

Ei bine, acum noua lucrare a tandemului Toledano-Nakash - comedia "1 + 1 = Nunta" (numele original "Le sens de la fete" se traduce ca "Feeling of the holiday"). Nu, înțeleg că acesta este un joc de marketing subtil care ar trebui să îndrume imediat privitorul către faptul că acesta este un film nou de la directorii "1 + 1". Ei bine, apoi dați fiecăruia dintre următoarele filme următoarele denumiri: "1 + 1 = ziua de naștere" sau "1 + 1 = Merry Orgy"; și așa mai departe.

Apropo, un alt film francez "Demain tout start" cu Omar C, localizatorii noștri s-au gândit să traducă ca ... "2 + 1". Ei bine, dar Dumnezeu să le binecuvânteze, cu distribuitorii, să ne îndreptăm direct spre discuția filmului nostru.

De data aceasta autori au decis să prezinte totul prin prisma comediei. Teme de nunta, umor drăguț și moale, personaje amuzante, peisaje frumoase. Notele de romantism au fost salvate pentru final (precum și o mână de dramă), dar finala a fost făcută bine - și nu au intrat în mormântul roz, iar dramă nu a funcționat. Prin urmare, până la sfârșit nu am nici o plângere.

Caracterul central și organizator al acestui spectacol de nuntă este Max, care a fost interpretat de un actor puțin cunoscut Jean-Pierre Bakry. Am jucat, apropo, destul de bine, și impresia a fost bună.

Dar protectia lui Max, Adele (apropo, Senegaler-ul lui Hey Gaidar a jucat-o, - salut Omar Si!) - Nu mi-a placut ceva. Continuă să strig la toți - nu pot rezista spiritului unor astfel de oameni. Max este o chestiune diferită. Bun la comunicare, capabil să găsească o abordare pentru toată lumea - Max știe când și cine trebuie să primească un "pendel magic", și atunci când este mai bine "colțurile netede" - atenuați situația, nu mergeți la extreme și toate astea. Este clar că Max are doar o experiență colosală, el a văzut deja atât de mult, a văzut în viața profesională, este deja dificil să-l surprindă cu ceva. Dar manierele lui Adel încă au nevoie să învețe.

Și povestea ei cu personajul Lelouch, de asemenea, în opinia mea, a fost oarecum inutilă. Nu, înțeleg că acum este la modă să atrageți actori negri în aproape fiecare bandă. În primul rând, presa și publicul nu te acuza de discriminare rasială (chiar premium & quot; Premiul Academiei & quot; acuzatul, aceasta este ceea ce a venit), iar pe de altă parte, prezența „negru“ (scuze pentru acest atac rasist) poate servi drept numerar suplimentar prelevările.

Linia cu fotograful de nunta a iesit inca frumos. Și nu mă refer la episodul în care oamenii se urcă în mod nebun cu smartphone-urile lor "fac fotochki" când fotograful își îndeplinește datoria profesională, ci un moment la sfârșitul filmului. Uite - vei înțelege.

De asemenea, în imagine există note de satiră socială (salariu în plicuri, o întâlnire romantică cu inspectorul fiscal al investitorului), dar totul este bătut destul de frumos și cu umor.

Am rezumat. În general, nu am regret că am vizionat acest film și consider că este destul de bun. Deși de la Olivier Nakash și Erika Toledano, cu toate acestea, mă așteptam puțin mai mult. Deoarece "1 + 1" poți viziona și revizui fără sfârșit (atât de bine făcut), dar "1 + 1 = nunta" Probabil că nu o voi reconsidera. Videosite advertising: https://kinosalo.com/categories/russkoe-porno/ .

← Inapoi