Roton Music

Flop necorespunzător. strategie

Foarte des există situații în care cărțile de flop nu sunt potrivite pentru mâna noastră de buzunar. Ce să facem în acest caz, dacă jocul este destul de reușit, și în preflop am primit mâna AK. Dacă am ridicat preflop și suntem trei jucători, vom continua jocul flop-ului. Trei cărți deschise nu s-au potrivit pentru noi - J-9-7. Dacă au fost doi jucători în fața noastră care au verificat, punem pariu - un adversar ia aruncat mâna, doi rămân cu apeluri. O carte este deschisă pe turn - 6. Oponenții noștri verifică, dar ne confruntăm cu o sarcină mai dificilă. Ce să faci în această situație, să continuăm jocul sau să ieșim din luptă?
Dacă decideți să pariați, probabil că sperați că adversarii dvs. sunt A-Т și K-Q. De asemenea, vă puteți gândi cum să eliminați adversarii de la distribuție, presupunând o pereche mică sau medie. Dacă după noi există adversari slabi care pariază doar pe orice carte, putem face și un pariu. Adesea, pariați acei jucători care se află într-o stare de înclinare.
Jucătorii profesioniști consideră că toți rivalii sunt adecvați. Astfel, ei cred într-un cartonaș mare pe turn de la un jucător strâns, dacă face un pariu. Cu toate acestea, la masa de joc, există întotdeauna jucători pierduți, care vor cere întotdeauna să vă ridice. Jucătorii buni care au reușit să flopă o pereche medie pe flop vor putea răspunde cu AK. Jucătorii profesioniști se ridică la rândul său, chiar și cu o pereche medie, astfel încât vă aflați într-o situație foarte mică.
Dacă mâna ta este AK, te ridici înainte de flop, și doi adversari cheamă, flop-ul este apelat. Dacă flop-ul a venit J-9-7, încercați să analizați acțiunile adversarilor. În cazul în care concurenții sunt volatitori în vrac, cel mai probabil vor continua să sune până la confruntarea în sine. Astfel, dacă aveți o pereche slabă de buzunar, nu trebuie să pariați. Astfel de pariuri vor fi aruncate, dar dacă un as sau un rege vor veni pe flop, acești adversari vă vor plăti mai mult. Dacă pariați înainte de showdown, fără a avea o singură coincidență pe flop, vă veți întoarce banii adversarilor. Împotriva acestor adversari este aplicarea strategiei de bază a tragerii.
Dacă aveți un jucător bun printre adversari, strategia de desen va fi deja schimbată. Priviți întotdeauna poziția și acțiunile dvs. în preflop. În majoritatea cazurilor, trebuie să pariați, dacă rivalii sunt jucători buni bine. Dacă un astfel de adversar cheamă pe flop, atunci va fi posibil să se verifice cu sosirea turului. În cazul în care adversarul răspunde cu un cec, evitați creșterea și verificarea. Dacă adversarul merge la pariu cu sosirea turnului, atunci AK va trebui să fie aruncat. În unele cazuri, un adversar bine strâns poate paria pe river. Cel mai adesea acest pariu provoacă ori. În acest caz, cei mai buni concurenți pentru tine vor fi jucători slabi.
Dacă aveți o poziție și un avantaj față de adversar, care pariază pe flop, ori. Într-o astfel de situație, nu trebuie să vă re-ridicați. Cel mai adesea, jucătorii care pariază în afara poziției pot apela la showdown. Asigurați-vă că acordați atenție structurii flop-ului. Dacă flopul este 9-9-4, cu A și K, veți avea o șansă foarte mare de a câștiga. Un astfel de flop este puțin probabil să se potrivească multor jucători de la masă. Dacă flopul este 2-3-7, puteți paria, de asemenea. Un astfel de pariu provoacă adversari îndoiți chiar și cu mâini precum J-T. Dacă adversarii au mâini A-9, ei vor apela. Dacă joci cu AK, e mai bine să fii singur. În acest fel puteți paria, indiferent de cărțile de flop.
Dacă un flop are loc astfel: 7-9-10 / 5-6-J / Q-9-8, atunci va fi foarte greu să eliminați adversarii din mână. Puteți paria doar atunci când flop-ul vă convine. casino x

← Inapoi