Roton Music

Unele caracteristici ale mobilei din piele

Apartamentul modern este destul de greu de imaginat fără mobilier tapitat. Nu numai că face ființa umană confortabilă, ci, de asemenea, completează perfect interiorul. Fotolii, canapele și alte articole de mobilier tapițat sunt concepute pentru un sejur relaxant. Cu ajutorul lor, vă puteți scufunda în tăcere, uitând de-a lungul timpului toate problemele. Fiecare proprietar al unui apartament sau casa vise de a avea mobila lui, chiar și după mai mulți ani și-a păstrat elasticitatea inițială și moliciune.
Pentru mobilier tapițat nu este răsfățată și ușor de curățat de tot felul de murdărie, acesta trebuie să fie tratate cu soluții de protecție speciale. Din păcate, prelucrarea substanțelor chimice poate afecta negativ sănătatea, deoarece mobilierul își pierde prietenia cu mediul. Pentru a evita astfel de probleme, puteți cumpăra scaune din piele și o canapea din piele în locul mobilierului obișnuit.
Tapițeria din piele este realizată numai din piele naturală, care este supusă tăierii și altor etape de prelucrare chimică. Ca rezultat, pielea tratată poartă mai puțin și durează de câteva ori mai mult.
În cazul tăbăcirii, pielea este expusă la crom, care pătrunde în structura sa și rămâne în ea pentru întreaga perioadă de funcționare. Acesta este un dezavantaj al acestui reactiv chimic, deoarece acesta se eliberează constant în aerul din jur și, în unele cazuri, dăunează sănătății umane. În loc de crom, puteți utiliza materiale ecologice, care se bazează pe extracte de plante.
În ceea ce privește colorarea mobilierului din piele, în majoritatea cazurilor se utilizează coloranți anilinici. Cu ajutorul lor, puteți oferi mobilierului orice culoare. Din păcate, coloranții naturali nu au o paletă bogată de culori. Prin utilizarea tehnologiei moderne de colorare, este posibil să se realizeze o penetrare profundă a colorantului în structura pielii. Deoarece particulele de cerneală pătrund adânc în piele prin porii și prinși în ele, poți fi sigur că acest mobilier va dura foarte mult timp. Pentru a face suprafața de piele mai puțin murdară și ușor de curățat, aceasta trebuie tratată cu impregnări speciale.
Dacă dintr-un anumit motiv nu vă puteți permite să cumpărați mobilier din piele, atunci puteți folosi Alcantara ca tapițerie. Acest material arată ca veluru. În plus, este bine spălat și curățat, ceea ce facilitează îngrijirea mobilierului tapițat. Dezavantajul său este lipsa de prietenie cu mediul, deoarece în procesul de producție se folosește un material precum plasticul. Este, de asemenea, posibilă utilizarea materialelor naturale pentru tapițerie (mătase, bumbac, lână etc.). Ən yaxşı veb oyununu oyna.

← Inapoi