Roton Music

Modă combinații: pătura cu ..

Ducki nu poate fi numit pantofi casual pentru cei care sunt obligați să respecte codul de îmbrăcăminte de birou în detrimentul stilului lor individual. Cizmele umflate confortabile sunt indispensabile pentru cei care vin în plimbări lungi sau călătorii în oraș.
Cumpărând cizme umflate, nu trebuie să vă actualizați garderoba. Acest pantof merge bine cu îmbrăcămintea sport și ocazional. Pur și simplu reconsiderați garderoba pentru a găsi combinații interesante. Să vedem ce poți purta cu dutik de iarnă.
Combinație 1. Dutiki + cardigan
Dutiki arata grozav cu o cardigan tricotata si blugi inguste. Femeile de țesut pot tricota un cardigan cu mâinile lor pentru a arăta cu adevărat unic. Cardiganii pot fi decorați cu motive de jacquard. Alegeți suplimentele realizate în același stil. De exemplu, jambiere tricotate.
Combinație 2. Dutiki + Tunică
Aveți legături strânse și o tunica la modă în dulapul tău? Excelent! Pune-i pe ei și deasupra arunca o vesta de blană. Piesele finale sunt o pungă și bijuterii.
Combinație 3. Dutiki + rochie
Arată foarte feminin! Nu uitați să alegeți ciorapi strâmți, care se vor potrivi culorii pantofului. Ciorapii pot fi decorați cu o imprimare la modă, care vă va face aspectul mai original.
Combinație 4. Dutiki + fără mâneci
Purtați pantaloni și o jachetă fără mâneci, veți arăta la modă și elegantă. De asemenea, alegeți un pulover subțire (dar cald!) Sau pulover. Nu uitați de eșarfă caldă și de mînuite confortabile, atunci nu veți îngheța la temperaturi minus.
Combinație 5. Dutiki + blana
Pentru a nu vă fie frică să ieșiți afară în orice vreme, veți avea nevoie de îmbrăcăminte caldă. Aceasta poate fi, de exemplu, o blană caldă de blană.
Combinație 6. Jachetă Dutiki + jos
Jacheta elegantă este minunată pentru recreere în aer liber, excursii lungi sau plimbări pe străzi. Tricotat cu pălărie - o finisare elegantă și practică a aspectului dvs. de iarnă. Se va încălzi perfect în frigul de iarnă.
În ceea ce privește gama de culori. Puteți face un ansamblu interesant, indiferent de culoarea pantofilor selectați. În primul rând, cizmele matlasate pot completa armonios imaginea rezultată. În al doilea rând, umbra lor poate fi în contrast cu hainele tale. În al treilea rând, culoarea dutikului poate coincide cu culorile pălăriei, eșarfei, mănușilor sau pungilor. Chiar și celebritățile poartă cizme umflate, inclusiv Kate Moss, Sarah Jessica Parker, Lindsay Lohan și alții. cvv shop in magazine

← Inapoi