Roton Music

Top 5 destinații din Italia pe care localnicii le recomandă

Sunteți într-un restaurant și doriți vin, dar nu știți ce să comandați. Tuscan Chianti sau Piedmont Barolo este întotdeauna o alegere bună. Sau sunteți gata să vă răsfățați cu cizme noi, haina de iarnă și o pungă. Produsele italiene sunt cunoscute și în cerere la nivel mondial pentru calitatea și stilul lor.

Este clar că italienii au un gust. Un alt exemplu este Maserati și Ferrari.
Concluzie: încredere în italieni. Chiar și pentru vacanța ta.

Dar unde se îndreaptă? Aceasta este alegerea locuitorilor peninsulei pentru vacanță.
Italia de sud-est

Partea sud-estică a țării este mai puțin aglomerată și mai accesibilă locurilor precum Toscana și Coasta Amalfi.

Adăugați plaje cu nisip cu ape limpezi și atracțiile istorice din provincia liniștită Puglia și este de înțeles de ce această regiune este atât de populară printre turiștii italieni.

Un oraș frumos și istoric Lecce ( „Florența la sud„) este una dintre cele mai bune centre culinare și culturale din Italia, cu restaurante, magazine, piețe și Bazilica Santa Croce, probabil, cele mai frumoase din oraș.
Coasta Amalfi

Turiștii - chiar și italienii - vin zilnic să vadă una dintre cele mai faimoase plaje din lume.

Da, vara există numeroase mulțimi, prețuri excesive pentru hoteluri și drumuri greu accesibile, dar vederi spre Marea Mediterană și explorarea unor sate incredibile, construite în călătoriile cu costuri de stâncă și durerile de cap.
Napoli

Italia este destinația pentru alimente, iar al treilea oraș ca mărime, Napoli, este considerat locul de naștere al pizza. De aceea vin atât de mulți vizitatori în căutarea celei mai bune pizza cu roșii din San Marcos și coapte în cuptor.

Orașul este cunoscut și pentru fructele de mare, spaghete, cafea, vin și limoncello.
Împreună cu mâncarea, orașul oferă o abundență de artă, arhitectură și arheologie și poate concura cu ușurință cu Roma și Florența.

De exemplu, centrul istoric (un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO) găzduiește o serie de bazilici și catedrale remarcabile.
Sicilia

Sicilia a fost mult timp un centru pentru scriitori, artiști și imigranți. Astăzi, insula atrage celebrități precum vedetele NBA și mogulii media din întreaga lume.

De fapt, potrivit UnionCamere Sicilia (Camere de Comerț din Sicilia), aproximativ jumătate dintre turiștii din ultimii ani sunt italienii.

În ceea ce privește cei care călătoresc din străinătate, principalele motive sunt peisajul marin, stâncos, ruinele romane și grecești și orașele vechi fermecătoare cu străzile pietruite și acoperișurile cu gresie.

Kefala, în nord, este un oraș tipic pe litoral, plin de excelente restaurante locale și cafenele. O plimbare până la vârful iconicului La Rocca vă va oferi o priveliște frumoasă a peisajului înconjurător și a Mării Tireniene.
Munții și lacurile din nordul Italiei

Cei mai mulți fani ai culturii popului îl asociază pe George Clooney și pe Lacul Como. Celebrul lac alpin și satele din apropiere, cu mult înainte de a fi iubiți de americani, au fost idiliști pentru poeții români români, diplomați și localnici bogați.

Chiar și romanii străvechi au atras vederi uluitoare ale lacului și muntelui. Astăzi puteți practica sporturi acvatice, puteți face plimbări cu barca, drumeții, puteți merge cu bicicleta și puteți urmări viața sălbatică.
În plus față de Lacul Como, Lacul Garda (cel mai mare lac din țară) și Lacul Maggiore sunt principalele destinații din nordul Italiei.

băncile lor sunt pline de păduri luxuriante, vile frumoase și sate pitorești - Bellagio pe lacul Como, și Riva del Garda și Bardolino pe Lacul Garda - în special populare pentru cazare. Încercați să jucați pe cel mai bun portal al jocurilor online kizi astăzi și veți vedea că industria de divertisment se dezvoltă într-un ritm extraordinar.

← Inapoi