Roton Music

Când să dai naștere celui de-al doilea copil

În principiu, nașterea primului copil este rar planificată de părinți: apare o vreme după nuntă, sau sarcina devine cauza formalizării relației dintre bărbat și femeie. Cel de-al doilea copil este rezolvat în majoritatea cazurilor atunci când primul copil se maturizează puțin.

Nașterea copiilor reprezintă un pas foarte serios pentru ambii soți. Dacă unul dintre părinți dorește un copil, iar al doilea face o astfel de mișcare pentru a vă mulțumi primul, atunci în acest caz, trebuie să așteptați.Când se planifică nașterea unui al doilea copil, este necesar să se ia în considerare starea fizică a mamei, indiferent dacă este gata pentru nașterea repetată. La urma urmei, corpul femeii trebuie restaurat astfel încât sarcina ulterioară să nu fie un șoc pentru el. În același timp, dacă există prea mult decalaj între nașteri (peste 10 ani) și mai ales dacă femeia are deja 35 de ani, crește riscul de a nu duce și de a afecta dezvoltarea fătului.

Din punct de vedere al medicinei, intervalul optim dintre nașteri este determinat nu numai de starea de sănătate și de pregătirea psihologică a femeii, ci și de ceea ce a fost prima sarcină și nașterea.

În rândul tinerilor mame există opinia că este imposibil să rămâneți însărcinată în primele luni după naștere. Acest lucru este parțial adevărat, dar în acest caz este necesar să alăptați exclusiv bebelușul.

Nu mai puțin important, există un factor de pregătire pentru a doua naștere a primului copil. , deci care este diferența de vârstă optimă între copii? Cu cât copilul este mai mic, cu atât mai mare este nevoia de mamă. Diferența dintre copii ar trebui să fie de 4-5 ani. După trei ani, copiii încep deja să se simtă separați de mamă și, în acest moment, trebuie făcute toate eforturile pentru ca copilul să nu se simtă lipsit de atenție și iubire de sine, precum și să-și stabilească credința în sine.

Prin apariția celui de-al doilea copil al primului copil trebuie să fie pregătită. Dar nu te grăbi să-i spui despre această veste de îndată ce afli că ești însărcinată: bebelușii nu știu cum să aștepte mult. Dacă aveți de gând să dați copilul la grădiniță, atunci este recomandabil să faceți acest lucru înainte de nașterea celui de-al doilea, astfel încât să asocieze acest eveniment cu apariția unui alt copil și, prin urmare, cu inutilitatea lui.Unele mame sunt convinse că nu vă puteți bucura în totalitate de maternitate, având doar un singur copil. La urma urmei, odată cu nașterea celui de-al doilea copil, se vor deschide noi oportunități, o frământare inutilă, temerile neîntemeiate care vor fi prezente în timpul primei sarcini vor trece. Dar dacă situația dvs. financiară lasă mult de dorit, atunci în acest caz nu este necesar să aveți un al doilea și copiii ulteriori. Este mai bine să crești una, dar nu are nevoie de nimic. Sponsor of our website site https://pornoelena.com .

← Inapoi