Roton Music

Care sunt cele mai frecvente greșeli când se plasează panourile?

Se pare că așezarea panourilor de podea este o ocupație pe care o putem realiza singură, fără prea multă pregătire. Și, deși cu mare persistență, fiecare iubitor de bricolaj poate face acest lucru, în practică este ușor să faceți o greșeală aici. Nu e de mirare că există companii care oferă panouri de stivuire ca parte a lucrărilor de finisare - folosind serviciile lor, cu siguranță vom evita toate greșelile.

De ce merită să folosiți ajutorul unui profesionist?
Hai să ne confruntăm cu asta - deși panourile de podea nu sunt cele mai dificile din lucrările de finisare, în practică este foarte ușor să faci greșeli. Ele pot afecta nu numai estetica pardoselii, ci și sănătatea - sub panouri slab instalate se pot dezvolta ușor ciuperci și alte microorganisme dăunătoare. Nu lipsit de importanță este faptul că panourile instalate necorespunzător vor purta mult mai repede.
Dacă dorim ca panourile noastre să fie amplasate fără erori, vom reuși folosind serviciile unei companii care oferă lucrări de finisare. Plasarea panourilor este o rutină zilnică pentru profesioniștii care lucrează în acest tip de antreprenori - știu cum să organizeze podeaua pentru a-și îndeplini cel mai bine rolul.

Erori la montarea panourilor
O greșeală foarte frecventă în cazul panourilor este pregătirea slabă a bazei - și în ceea ce privește curățenia. Principalul lucru este că podeaua pe care va fi așezată podeaua a fost în primul rând curățată de murdărie și uscată.
Următorul pas este să instalați o izolare termică adecvată, deoarece dacă uităm de ea, umiditatea va deforma foarte repede podeaua noastră și o va distruge. În cazul neregulilor de pe podea, putem să scăpăm de ele în mai multe moduri - cea mai populară este utilizarea de legături adezive sau suporturi pentru panouri. Un astfel de substrat poate fi realizat, de exemplu, din poliuretan sau plută.
Toate elementele aflate sub panourile trebuie plasate corect - de exemplu, foliile de folie care acționează ca izolație trebuie să se suprapună între ele, iar baza trebuie să fie perpendiculară pe panouri.
Panourile trebuie să fie amplasate în conformitate cu planul de incidență al luminii solare, astfel încât joncțiunea lor să nu fie șocantă. De asemenea, este important să existe un spațiu între perete și ultimele panouri - extindere. Deoarece panourile se schimba în dimensiune sub influența temperaturii, un astfel de spațiu le va permite să se extindă și să se contracte liber, astfel încât să nu se desprindă. There is no food restriction when it comes of using generic Viagra pas cher , but there is a possibility that it may take a little longer to show its effect if it is taken after a high fat meals like fish, cheeseburger, french-fries etc.

← Inapoi