Roton Music

Cum să eliminați cercurile întunecate sub ochi

Cercurile întunecate dau un aspect nesănătoresc și strică aspectul. Dacă motivul apariției lor nu precede ziua precedentă unui antet sau a unei bătălii, atunci cu siguranță acestea s-au format din cauza lipsei de somn sau a presiunii scăzute. Următoarele sfaturi vă pot ajuta să eliminați rapid cercurile.
Mai întâi de toate, este necesar să se măsoare presiunea. Dacă este sub normal și amețelile concomitente devin o piedică pentru o zi confortabilă, ar trebui să beți un pahar de apă caldă. Ajutor mare și cafea - tonul și ajută la creșterea presiunii. În cazul în care cafeaua nu era la îndemână, puteți face un mic exercițiu. Încărcarea va contribui, de asemenea, la aducerea corpului într-un ton, datorită creșterii circulației sanguine. În acest caz, cercurile întunecate vor dispărea și o strălucire sănătoasă pe obraji va lua locul lor.
Este posibil să eliminați cercurile întunecate cu ajutorul influenței externe folosind mijloace improvizate, de exemplu, cartofii bogați în potasiu. Pentru a face acest lucru, luați un cartof brut și frecati rasul. Uleiul vegetal este adăugat la suspensia rezultată. Toate acestea sunt înfășurate în tifon și suprapuse pe față, ca o loțiune. Din legume se recomandă utilizarea unui castravete. Poate fi tăiat și folosit singură sau poate merge împreună cu orice produs lactat neîndulcit ca aceeași mască. Castravetele ajută pielea să umple balanța de apă, care elimină și cercurile sub ochi. Pâinea cu lapte va ajuta, de asemenea, cu această problemă. Compoziția drojdiei de pâine conține vitamina B, iar în lapte există grăsimi și proteine. Sucul de lamaie sau orice alt citrice hidratează, netezește și albă pielea, astfel încât cercurile întunecate vor dispărea mult timp. Tampoanele din bumbac scufundate într-o soluție de sifon și apă fierbinte vor fi ajutoare bune. Doar o lingură pentru 200 ml de lichid este suficientă.
Dacă problema este sistematică, atunci acesta este motivul pentru care ați creat propria trusă permanentă de prim ajutor. Primul lucru pe care trebuie să-l includeți este cuburile de gheață pe bază de decocții de diferite plante: menta, salvie, patrunjel, musetel. Acestea trebuie să fie depozitate în frigider și folosite în fiecare dimineață. Puteți cumpăra măști de țesături speciale, dar în ultima vreme plasturile au devenit populare - patch-uri de ochi. Acestea sunt atașate convenabil și acționează direct pe zona sub ochi, hrănindu-le și restaurând pielea.
Starea de sănătate a pielii depinde de alimentația corectă, de somnul sănătos și de stilul de viață activ. Apariția frecventă a vânătăilor sub ochi poate indica o lipsă de fier în organism. În acest caz, trebuie să consultați un medic. Plumber in Moreno Valley

← Inapoi