Roton Music

Cum să dotați independent podeaua autonivelantă

Nu este ușor să obțineți o bază fiabilă și perfectă pentru instalarea unei pardoseli. Puteți utiliza acest amestec obișnuit de ciment-nisip. Dar acest material are mai multe dezavantaje decât avantajele. Din acest motiv, mulți proprietari aleg amestecuri lichide speciale. Ele sunt ușor de manevrat, dar totuși este nevoie de mult efort pentru a crea un podea autonivelantă.

1. Pregătirea pentru lucrările principale

Amestecul în vrac este așezat pe podea, curățat de materiale vechi. Înainte de turnare, este de asemenea necesar să vă asigurați că nu există murdărie sau urme de mucegai oriunde. Este de dorit să se prelucreze placa de pardoseală cu o compoziție hidrofobă pentru a se obține o impermeabilizare ridicată. De-a lungul tuturor pereților din jurul perimetrului pardoselei se fixează o bandă din spumă de polietilenă. Aceasta va compensa presiunea.

2. Instalarea farurilor sub podeaua autonivelantă

În principiu, în cazul în care zona de cameră este de numai 15-18 de metri pătrați. m, puteți face fără faruri. Dar când lucrați în camere cu o suprafață mare, este de dorit să le puneți. Rolul farurilor este jucat de un profil metalic sau de un colț, care este amplasat în cameră, referindu-se la indicatorii de nivel. Distanța dintre astfel de balize poate fi de aproximativ 100 cm. Ajustarea poziției profilului se obține prin plasarea unei cantități mici de mortar de ciment simplu-nisip.

3. Pozarea podelei autonivelante

Pentru a pregăti amestecul, este suficient să folosiți instrucțiunile de pe ambalaj. O astfel de compoziție începe să se umple din colțul îndepărtat al camerei. Trecerea treptată de la un far la altul, umplerea compoziției și alinierea acesteia cu role. Farurile, una după alta, sunt îndepărtate, iar marginile rămase sunt netezite folosind regula.

Podelele autonivelante se usucă repede. Doar câteva zile este suficient pentru acest lucru, după care camera poate fi deja exploatată. Și numai dacă grosimea șapei rezultate este de 5 cm sau mai mult, va trebui să așteptați una sau două săptămâni.

4. Eliminarea defectelor rămase

Dacă în timpul procesului de turnare nu este posibil să se elimine toate defectele care se formează, acest lucru se va face după ce compoziția se usucă. Ei folosesc o mașină de rectificat, care trece prin suprafața podelei autonivelante și șterge orice neregularități, fisuri și alte defecte.

Pe podelele autonivelante echipate competent pot fi așezate aproape orice podea. Această fundație este fiabilă, nu are diferențe de înălțime, nu este frică de umiditate. Iar la repararea repetată a pardoselilor în vrac nu trebuie nici măcar să fie schimbată. Connect anytime, anywhere to watch hot models perform Live Sex Cams streaming direct to you from their homes and studios around the world. Sexy webcam online strip shows.

← Inapoi