Roton Music

Cum să dai naștere fără durere

Fiecare femeie însărcinată dorește să-i nască copilul în cele mai confortabile condiții. Astăzi, la naștere, este permisă prezența nu numai a soțului, ci și a celor apropiați (sora, mama etc.). Naștere moale - psihologii numesc acest proces de naștere a unui copil, deoarece sprijinul oamenilor nativi îi permite să se adapteze rapid la noile condiții și să reducă stresul mamei sale.

Contracțiile sunt întotdeauna asociate cu durere, iar durerea este în continuă creștere. Această situație se creează în legătură cu contracțiile uterului, ale căror mușchi sunt în intensitate tensionată. La începutul travaliului, medicii nu recomandă folosirea analgezicelor. Mama viitoare ar trebui să-și îndrepte atenția și să se relaxeze cât mai mult posibil. Exercițiile respiratorii vor ajuta să facă față durerii.

 Cu fiecare luptă care se apropie, trebuie să respirați adânc, apoi eliberați aerul cu trei întârzieri. Ultima expirare ar trebui să fie cea mai lungă, iar în timpul expirației trebuie să încercați. În timpul unui exercițiu de respirație, trebuie să respirați rapid, să expirați, să amintiți de respirație cu mișcare rapidă. Acest exercițiu se realizează între contracții, care ajută la salvarea puterii femeii în muncă.

În ultimul deceniu, tot mai multe femei au devenit suporteri ai anesteziei epidurale. Dar, înainte de a aplica această anestezie, este necesară o soluție de mai mulți specialiști. Acest lucru se datorează faptului că, după anestezie epidurală, sunt posibile complicații. Într-adevăr, pe lângă faptul că medicamentul pentru anestezie contribuie la deschiderea rapidă a uterului și, în consecință, la avansarea imediată a fătului prin canalul de naștere, o mică parte din acesta încă intră în sângele mamei. Un kit de anestezie poate fi achiziționat la farmacie, dar trebuie să strângeți cât mai multe informații despre acest medicament. Anestezia este administrată de anestezist, iar această metodă permite femeii să rămână conștientă și să nu simtă deloc jumătatea corpului.

Dacă decideți să naști cu soțul tău, atunci cel mai bun analgezic va fi un masaj al sacrumului, spatelui și picioarelor. Întrebați soțul / soția să mascheze aceste zone cu mișcări de frământare și frecare, alternându-le cu presiune.

Un mijloc excelent de reducere a durerii este un scaun special pentru naștere, care seamănă cu o potcoavă și care permite unei femei să se îndoaie.

 Într-o poziție așezată, durerea unei femei este redusă semnificativ, iar copilul se naște mult mai devreme decât în ​​poziția predispusă. Dar pentru a lua o astfel de naștere ar trebui să un obstetrician cu experiență. porn hd

← Inapoi