Roton Music

Cum să cumpărați în Leroy Merlin

Dacă nu doriți să plătiți costul integral al produsului solicitat, așteptați până când acesta se încadrează în scara tarifară "cea mai bună ofertă". Acest lucru nu înseamnă că acest produs are dezavantaje. Aceasta este o promoție care se aplică întregii rețele. Aici principalul lucru este faptul că produsul a fost disponibil în magazinele Leroy Merlin din orașul tău.

Fiecare rețea de distribuție mare oferă clienților săi bonusuri suplimentare, iar Leroy Merlin nu face excepție. Rezidenții remarcă următoarea caracteristică care distinge această piață de alții - prezența nu numai a vânzărilor sezoniere și de vacanță. În mare cerere sunt produse care se încadrează în categoria "cele mai bune oferte".

După cumpărarea unei uși de interior, mulți cumpărători doresc să introducă sticlă în ea. Ei știu că o vor tăia conform modelului absolut liber. Este, de asemenea, posibil să se efectueze această acțiune în ceea ce privește placajul, MDF, fibra de sticlă, PAL laminat, OSB sau alte tipuri de panouri de perete. Dar există o limitare. În cazul în care aceste materiale sunt achiziționate în pachet, sau vorbim despre astfel de produse din lemn cum ar fi cant, platband, lent sau bord, atunci acest serviciu nu poate fi folosit.

Când nu sunt suficiente fonduri, iar pentru finalizarea reparației trebuie să cumperi destul de puțin, locuitorii orașului primesc un împrumut. Este primit de persoanele care au cetățenia Federației Ruse (pașaport), un loc permanent de muncă (în ultimele 4 luni) și, prin urmare, un venit permanent.

 Există o anumită limită a valorii împrumutului, nu ar trebui să depășească 150.000 de ruble. Forumurile spun că această sumă este suficientă pentru a efectua reparații în apartament. În plus, vor fi doi ani întregi pentru a le întoarce. Și dacă există o șansă să o faceți mai repede, atunci puteți da bani în șase luni. Cu termenii împrumutului puteți găsi pe site-ul oficial al lui Leroy Merlin.

Dacă doriți să achiziționați un instrument electric, în alte magazine din oraș puteți refuza să-l verificați la locul de cumpărare. Orașul știe că nu este vorba despre Leroy Merlin. După cumpărarea de bunuri din această categorie, aceștia utilizează un serviciu gratuit pentru a verifica orice echipament achiziționat sau unelte electrice. Și dacă, în timpul perioadei de garanție cu achiziționarea de ceva se întâmplă (pauze), va fi suficient pentru a aduce la magazin. Angajații ei o vor lua în mod independent la centrul de service, îl vor lua de acolo. Aceasta va fi mult mai rapidă decât dacă cumpărătorii înșiși au făcut totul.

Magazinul Leroy Merlin este cu adevărat cea mai bună alegere, în comparație cu supermarketurile similare. Aici îi pasă foarte mult de clienții lor. AMENAJARE A TERITORIULUI în revista "Pixel grădină"

← Inapoi