Roton Music

Cum să coaceți pâinea?

Toată lumea cunoaște mirosul de pâine. Cea mai intensă este, desigur, după întuneric, când brutăriile își încep activitatea, coace pâinea astfel încât să fie pregătită pentru primii clienți. Dacă avem ocazia să devenim una dintre ele, ne putem considera norocoși - pâinea proaspătă este una dintre cele mai de preț delicatese. Este mai bine dacă este încă cald. Procesul de coacere poate părea simplu, dar este mult mai complicat când trebuie să produci mai multă pâine la brutărie.

Secretele de coacere
Lucrătorii pentru brutari încep de obicei noaptea. Și, deși se pare că acest lucru este semnificativ diferit de faptul că fiecare persoană care dorește să coacă pâine pentru propriile nevoi, în practică, regulile sunt absolut identice. Pâinea tradițională este doar câteva ingrediente - starter, făină, sare, apă și, desigur, drojdie. Întregul proces începe cu ei. Când sunt ușor procesate, se adaugă făină și alte ingrediente. În cele mai multe brutării, este folosită o mașină pentru aceasta, datorită căreia procesul de frământare este mult mai rapid. Lamele metalice sunt mai precise prin amestecarea ingredientelor într-un castron mare. Aluza rezultată poate fi acum pusă în mișcare. Numai după terminarea acestui proces puteți începe să faceți paine.

Tradiție împotriva modernității
În această etapă, munca este împărțită, de regulă, între mai multe persoane - una separă bucățile de aluat și le face să cântărească astfel încât pâinea să aibă exact aceeași dimensiune. Brutarii succesivi fac mai multe paine viitoare. Cei mai experimentați dintre ei o pot face în doar câteva secunde. Desigur, aici puteți folosi și o mașină, care depinde în primul rând de abordarea brutăriei. Cu toate acestea, formarea manuală a pâinilor poate fi un avantaj suplimentar și o funcție care "vinde" pâinea din această brutărie. Cu toate acestea, acest lucru nu afectează în mod semnificativ gustul sau textura lor.

Două moduri de a coace pâinea
Pâinea preformată este umezită și trimisă într-o cameră numită depozit, unde există căldură și umiditate - acolo cresc mai departe și după câteva zeci de minute se formează și se pot pune în cuptor. Din nou, metoda depinde de brutărie însăși - poate fi mai tradițională, asociată cu utilizarea unei lopate de lemn și poate fi automată, în care pâinea intră în cuptor datorită unei benzi transportoare speciale. Pâinea de pâine este puțin mai mare decât cea pe care am cumpărat-o - numai după răcire aceasta scade și dobândește o criză pe care o iubim atât de mult. Nous rencontrons perpétuellement Cialis avec la meilleure qualité ou Levitra de la suite la moins chère après tenir commandé du Viagra 'Viagra le sildénafil https://www.bleuepil.com/viagra-contre-indications.html sildénafil' à l'égard de cette meilleure qualité au meilleur taxe.

← Inapoi