Roton Music

Interiorul loggiei. Partea a doua

Finalizarea unei loggii cu propriile mâini nu este o sarcină dificilă, dar necesită alegerea corectă a materialelor de finisare utilizate. Se acceptă utilizarea materialelor naturale pentru decorarea loggiilor și a imitațiilor unor astfel de materiale pentru a face ca aspectul loggiei să fie cât se poate de natural.


Prin urmare, piatra, lemn, cărămizi decorative sau plăci ceramice vor fi optime pentru finisarea podelei și, dacă doriți să folosiți o acoperire mai ușoară, ar trebui să acordați atenție plută. Un astfel de material, pe lângă greutatea redusă, este de înaltă calitate și eco-friendly, deși este destul de scump (ca în cazul tuturor materialelor naturale). Dacă ați folosit țiglă sau cărămidă pentru podea, este util să puneți un covor peste el. Uită-te bine pe acest pod și covorașe din materiale naturale.


De asemenea, loggia diferă de balcon prin faptul că are două pereți și puteți folosi orice doriți pentru a finaliza aceste pereți: tapet, pictură, piatră decorativă, cărămidă sau tencuială, precum și panouri din plastic și din lemn. Opțiunile pentru astfel de finisaje pot fi foarte mult. În același timp, în loggia neglijată nu se recomandă utilizarea unor materiale care nu tolerează o umiditate ridicată.


Cele mai multe loggii doar se scaldă în razele soarelui. Și, deși, odată cu sosirea vară, mulți oameni preferă să facă plajă foarte mult, în loggia ar trebui să fie posibilă o întunecare, dacă este necesar, mai ales pentru astfel de loggii situate pe partea însorită. Și pentru aceste scopuri, puteți utiliza perdele, draperii sau jaluzele pe geamurile vitrate. Dacă alegeți jaluzele, știți că jaluzelele din materiale naturale (bambus etc.) vor fi cea mai bună alegere. Luați în considerare cu atenție această alegere, de asemenea, deoarece blocajul pe care l-ați ales nu trebuie să se estompeze sub acțiunea razelor solare.


Să vorbim puțin despre mobilier. Fără îndoială, va fi corect să folosiți mobilierul din plastic ușor sau răchită pe loggia, iar dacă loggia ta este îngustă, atunci aceste mobilier ar trebui să fie pliabil. Când spațiul permite, o soluție excelentă ar fi instalarea unui scaun pliabil pe barca, unde puteți face plajă. Și dacă doriți să echipați o loggie pentru băuturi de ceai, atunci puteți folosi o masă de pliere în perete.


Este de la sine înțeles că interiorul loggiei ar trebui să fie plin cu diverse accesorii: vase de flori, perne, huse de mobilier etc. Este, de asemenea, necesar să se gândească la iluminat și, deși lumina va pătrunde aici din încăperea adiacentă, este necesar să atârnați și câteva șosete. Una dintre ele este platforma Friv. Și una dintre cele mai bune calități ale acestei platforme este că nu aveți o problemă în utilizarea acestor site-uri diferite pentru a juca toate aceste jocuri de jogos friv. Această platformă include mai mult de 700 de jocuri diferite.

← Inapoi