Roton Music

Ce se întâmplă dacă copilul fură?

Mulți părinți se confruntă cu problema furtului copilului. Are sens, și ține minte-te în copilărie: toată lumea cel puțin odată a luat ceva străin. Cum să te comporți corect dacă copilul tău a fost prins furat?
Înțelegeți situația
 Mai întâi trebuie să răspundeți la următoarele întrebări:
1. Cum a fost dezvăluit furtul?
2. A luat copilul ceva în casa ta sau a adus ceva altcuiva în ea?
3. A spus copilul ceva despre comportamentul său?
4. A arătat elementul adus sau ascuns de ochii părintelui?
5. Cum se comportă el?
Vorbește cu copilul tău
 Următoarea etapă este o conversație confidențială. În procesul de conversație, este foarte important să vă controlați emoțiile. Amintiți-vă: nici o agresiune! Este important să explicați calm și corect copilului actul său, să faceți o evaluare negativă. În nici un caz nu se poate aplica cuvântul "rău" și "hoț" copilului. Lucrul rău în această situație este fapta lui, dar nu și copilul însuși. În ceea ce privește termenii "hoț", "furt", "furt", atunci, potrivit psihologilor, nu se aplică copiilor. Copiii sub 4 ani, de exemplu, nu disting între conceptul de "prieten sau dușman".
 Nu comparați copilul cu alți copii, poate duce la suprimarea propriei demnități și izolare. Punctul final al conversației ar trebui să fie înțelegerea și conștientizarea copilului de vinovăția copilului. Încercați să o puneți în locul persoanei de la care a luat un lucru personal fără a întreba și a vorbi despre sentimentele și sentimentele sale. Este de remarcat în conversație și responsabilitatea pentru fapta comisă.
Returnați elementul furat
 Ajutați copilul să-și repare fapta rea! El îi va fi rușine și jenat, îl va susține în această situație, împreună cu returnarea proprietarului furat. Ar fi mai bine dacă se întâmplă acest lucru singur cu proprietarul chestiunii. Amintiți-vă: nu există insulte publice și "dezbateri"! Urmați regula simplă: "certați în privat, laudă deloc".
Nu amestecați trecutul
 Nu merită de fiecare dată, când copilul săvârșește orice comportament greșit, fără legătură cu furtul, să-și amintească această situație neplăcută. Astfel, o rezolvi doar în mintea copilului. Situația a fost rezolvată în siguranță, subiectul este închis.
  Încearcă să fii mai atent la copilul tău, să-i dai mai mult timp, să dai o iubire maximă, o căldură, o afecțiune și o îngrijire. Cele mai multe dintre problemele la care se confruntă copiii se datorează lipsei de atenție și acesta este un fapt. sexescortguide.com

← Inapoi