Roton Music

Battles Orbs: prezentare generală

Armor de luptă Armor friv combină cu succes două genuri simultan: "trei în rând" și o aventură cu elemente RPG www.friv2online.com. Proiecte similare au fost deja multe (de exemplu, Puzzle Quest 2), dar marea majoritate a acestora costă bani. Astăzi, oaspetele nostru este distribuit pe un model shareware, dar nu solicită bani reali. Chiar dacă este mai aproape de finală, trebuie să plătiți, dar vom vorbi mai târziu. 

Plimbarea în protagonistul de cârpe se întâlnește în felul în care unii seniori, cerând literalmente să salveze pământul de la inundațiile din jurul monștrilor lor. Totul este explicat cu atenție utilizatorul instruit intră în starea de lucruri: în față există un drum lung pe care, în afară de dușmani și lăzi, și partea de jos a ecranului este umplut cu o varietate de simboluri pătrat. Este suficient să le combinați trei, deoarece va exista un efect, adesea influențând tranziția. Sword simbol înseamnă că caracterul compus trei icoane face lupta împușcat. Același lucru este valabil și pentru simbolul arcului și al săgeții, dar răniții vor zbura inamic. Jocul forțează nu numai fără să se gândească la mutarea liniei (și aici, spre deosebire de Puzzle Quest, sunt liniile care se mișcă, nu elementele individuale ale tabloului), ci și cele mai bune căi de a ataca acest sau acel inamic. Dacă eroul este rănit, puteți încerca să vă alăturați inimii sau să reparați armura.

Dar chiar și după câteva ore este rareori posibil. Mult mai des sunt simbolurile lemnului și pietrei, care nu afectează ceea ce se întâmplă pe ecran, ci adaugă resurse în moneda eroului pentru a "pompa" magazinul local. Da, bunurile de pe piața locală devin mai bune doar dacă magazinul are multe resurse investit în el, iar nivelul eroului nu-l influențează în nici un fel. În sfârșit, cel de-al șaptelea tip de insigna este laba - aceste simboluri se referă la animalul protagonistului. Inițial, distribuie o mică creatură zburătoare, care împușcă focul, dar mai târziu, mai multe creaturi interesante devin disponibile. De exemplu, un animal cu blană care are capacitatea de a crăpa inamicul cu un accident vascular cerebral. Puteți găsi animale noi prin găsirea unui ou după lupta cu "șeful" sau deschiderea unui trunchi de aur. Oul va petrece câteva minute în incubator, după care puteți înlocui creatura însoțitoare și chiar puteți investi în parametrii săi când se acumulează suficiente monede.

Nu putem spune că animalele au o mare influență asupra gameplay-ului, dar abilitățile lor sunt destul de interesante și animația este distractivă. Prin urmare, ca și în "Pokemon", vreau să le colectez pe toate și să încerc să depășesc nivelurile cu fiecare dintre ele. Din aceleași cutii de aur, există posibilitatea de a obține pietre prețioase care vă permit să introduceți în arme. După aceea, nu vor putea să le scoată, dar nu vor trebui să le salveze - pleacă în cantități suficiente pentru a evita să fie lacomi și să le unească cu fiecare sabie nouă. Pietrele măresc ușor prejudiciul și dau posibilitatea de a provoca o lovitură deosebit de puternică. Acesta din urmă rareori funcționează, astfel încât acțiunea pietrelor nu este prea evidentă, dar nimic nu le împiedică să le introducă în arme de fiecare dată pentru liniștea lor. cu adversarii în Battle Orb pas cu pas: în primul rând, mutați un utilizator face, apoi - inamicul. Dacă asocierea celor trei simboluri identice activează una sau cealaltă capacitate, în cazul celor patru și cinci așa-numitul "superorb" pare să explodeze în jurul pieței în următoarea asociere. Prin urmare, pentru a vorbi despre unele tactici sau strategii sunt dificile - dacă sunteți destul de norocoși să umpleți un combo de zece ori, atunci lupta va reuși. Nu e norocos - pregătește-te să bei un alt elixir de sănătate. Prin urmare, există unele probleme cu echilibrul aici.

Deja la primele nivele, utilizatorul întâlnește concurenți foarte puternici în număr mare și posibilitatea de a se vindeca prin legarea inimilor este aproape nimic, precum și kituri de prim ajutor. Trebuie să petreci câteva zeci de minute pentru a colecta aurul pentru a cumpăra o sabie normală în loc de un băț, plus o cască și un scut. După aceea, totul funcționează ca un ceas până când ajungi la nivelele finale: acolo adversarii ucid literalmente cu o singură lovitură, dacă nu cumpărați bunurile vândute într-un magazin al patrulea nivel. Și pentru îmbunătățirea acestuia, este necesar să colectăm pietre extrem de lungi și lemn. Desigur, puteți plăti 59 de ruble pentru fiecare îmbunătățire a magazinului și vă puteți învia pe eroul dvs. pentru aceeași sumă, când moare, după ce a parcurs un drum lung, dar aceasta nu este o decizie rezonabilă. Probabil, complexitatea supraestimată este asociată cu un număr mic de nivele - fără a fi nevoie să se acumuleze în mod constant aur, ar fi trecut în câteva ore. Dar acest lucru nu anulează faptul că impresia de joc la sfârșitul pradă. Bătălia Orbs ucide perfect timpul și oferă un gameplay interesant și convingător.

← Inapoi