Roton Music

10 moduri interesante de a utiliza cuptorul cu microunde

1. Cina timp de 10 minute:
Masa festivă în acest timp, desigur, nu acoperă. Dar, de exemplu, carnea cu legume și cartofi este destul de realistă în 10 minute. Trebuie să găsim orice rețetă care nu necesită nimic pentru a prăji și gătiți-o în cuptorul cu microunde. Din acest motiv, timpul de gătire va fi redus cu cel puțin două.
Este important!
Este necesar să se amestece frecvent vase lichide, deoarece temperatura este distribuită inegal.
Trebuie să obțineți felul de mâncare cu 1-3 minute înainte de sfârșitul gătitului. Mâncarea vine la pregătire sub capac.
2. Stoarcerea citricelor:
Dacă luați o portocală sau o lămâie din frigider și stoarceți imediat, sucul va fi cu un ordin de mărime mai mic decât fructul ușor încălzit. Prin urmare, înainte de a stoarce, trebuie să puneți fructul în cuptorul cu microunde timp de aproximativ 20 de secunde.
3. Dezinfectarea bureților de celuloză:
Dacă buretele nu mai miroase, nu ar trebui să-l aruncați. Este necesar să-l umeziți în apă cu oțet și să încălziți cuptorul cu microunde timp de 1 minut. (Dacă cuptorul are un cuptor, merită să îl porniți). În acest fel, bureții pot fi dezinfectați, de exemplu, cu care masa a fost frecat după tăierea cărnii brute.
4.Prepararea legumelor:
Dacă aveți nevoie să gătiți rapid legume. Trebuie doar să răspândiți fructele pe o farfurie sau pe o farfurie largă, să le acoperiți cu un capac special și să le puneți în cuptorul cu microunde la putere maximă timp de 5 minute.
Este important!
Diferitele legume sunt gătite pentru o perioadă diferită de timp. Prin urmare, trebuie să monitorizați îndeaproape pregătirea acestora.
5. "Stimularea" aluatului de drojdie:
Trebuie să puneți aluatul într-un borcan mare, acoperiți-l cu un capac special și puneți-l în cuptorul cu microunde cu un pahar de apă. Pe aragaz, setați puterea minimă și setați timp de 3 minute, apoi trageți timp de 3 minute, apoi puneți-l din nou timp de 6 minute - și din nou o pauză timp de 6 minute. Gata! Volumul testului ar trebui să crească cel puțin de două ori.
6. Pregătirea cartofului:
Este necesar să tăiați întregul cartof cu o furculiță și să îl încălziți în cuptorul cu microunde timp de 2 minute, apoi răsuciți-l și puneți-l din nou timp de 2 minute. Astfel, cartofii sunt gătite în doar 4 minute. Follow www >> videocelebs.
7. Topul mierei:
Trebuie să puneți orice vas (nu metal) cu miere în cuptorul cu microunde. Apoi se încălzește de la 30 secunde la minut la putere medie. Mierea este topită!
8. Nuci prăjiți și roșii uscate:
Această metodă este de 4 ori mai rapidă decât uscarea în cuptor. Este necesar să se așeze piulițele sau pâinea tăiată pe o tavă și se încălzește la putere maximă timp de 1-3 minute.
Este important!
Este necesar să se amestece biscuiți sau nuci la fiecare 30 de secunde, deoarece cuptorul cu microunde se încălzește inegal.
9. Cosmetică:
În cuptorul cu microunde, puteți încălzi nu numai alimentele, ci și, de exemplu, ceara pentru depilare.
Este mai rapid și mai economic decât utilizarea unei "băi de apă".
Este important!
Înainte de a aplica ceara pe piele, asigurați-vă că acest lucru nu este prea fierbinte.
10. Dezinfectarea tablei de tăiere:
Mai întâi trebuie să spălați bordul, apoi frecați cu lămâie, apoi puneți cuptorul cu microunde timp de 1 minut. Gata! Consiliul ca nou!

← Inapoi