Roton Music

    LLP este unul dintre cei mai apreciati DJ si producatori muzicali din Romania. Experienta sa indelungata la pupitru de DJ, il intregeste ca artist si ii fac reprezentantiile de neuitat.

 LLP este considerat unul din cei mai buni producatori de muzica electronica datorita compilatiei sale “Mouse in House” lansata in 2000. Primul sau single oficial “I Miss You” lansat in 2009 a castigat o popularitate pe plan international in Spania, Franta, Germania, Austria, Polonia, Italia si Albania. LLP a produs mai multe remix-uri pentru Timbaland precum si artisti romani precum Fly Project, Raluka, Deepside Deejays si multi altii. Pentru cele peste 300 remixuri oficiale, in 2011 a castigat trofeul “Best Romanian Remixer”. 

 A urmat o perioada marcata de colaborari de succes cu Sandra N (Reina) si Mike Diamondz (Fire), colaborari care au rezultat in hituri internationale. Alaturi de Emil Lassaria si Caitlyn, in 2016 a lansat “Africa”. 

 Pasiunea lui LLP pentru EDM l-au convins sa isi continue cariera de DJ si sa lucreze in continuare la albumul lui care va fi lansat in curand.