Roton Music

Originara din Onesti, Bacau, Reea pe numele sau adevarat Minicuta Andreea Loredana, si-a descoperit pasiunea pentru muzica la o varsta frageda, obisnuind sa fredoneze cantece si sa compuna mici poezii visand sa ajunga pe scena in fata publicului. 

Reea a primit o sustinere aparte din partea familiei, fiind incurajata alaturi de fratele ei sa infiinteze o trupa cu care au participat la diverse festivaluri si concursuri muzicale si au castigat numeroase premii si diplome.

Absolventa a facultatii de economie, cu un master in Administrarea Afacerilor si unul in Psihologia Educatiei, tanara nu a renuntat la muzica, compunand versuri si linii melodice in timpul liber.

In prezent, Adrian Sina ii este mentor iar echipa de la Akcent Music ii ofera inspiratia si sprijinul necesar pentru a se dezvolta artistic. A colaborat cu Muneer pentru piesa “O sa-ti para rau”, iar cel mai recent cu Akcent pe albumul “Love the show” la piesele “Boca Linda” si “Phou Phou”, colaborari care au facut-o cunoscuta publicului, si au dus-o pe scena in Turcia, Tunisia, Bulgaria dar si Romania. 

Primul sau single “Rain”, un featuring cu Akcent, este o frumoasa poveste a unui flirt de vara pe ritmuri orientale care prezinta artistii intr-un cadru de poveste.Newcomer artist Reea, is a beautiful addition to the Akcent Studio team, having collaborated with Akcent on the latest “Love the Show” album, the “Boca Linda” and “Phou Phou” singles. 

Music always held a special place in her heart, ever since Reea discovered her passion for writing lyrics and melodic lines as a young girl. 

She completed her studies in economy and graduated with two Masters degrees, one in Business Administration and another one in Education Psychology but could not resist her true calling, music.

At the present time she is mentored by Adrian Sina and has toured with the team in Turkey, Bulgaria, Africa and Romania. 

Reea’s first single “Rain” is the story of a summertime adventure accompanied by oriental vibes and rhythmic tunes.