Roton Music

Născută și crescută în România, Oana s-a mutat în Spania când avea doar 13 ani. S-a angajat la o vârstă fragedă ca să își ajute familia, iar pasiunea pentru muzică și-a dezvoltat-o în perioada liceului. Prima oară când a gustat faima a fost la 18 ani, după ce i s-a oferit un rol într-un videoclip muzical. În timpul călătoriei ei în Ecuador, frumusețea ei a captat atenția unei televiziuni naționale, unde a fost semnată imediat.
A cucerit Ecuadorul și America Latina cu frumusețea ei și a apărut în emisiuni TV precum “Combate”, “Atrevidos” and “Soy el Mejor VIP”, ajungând la un public de peste 1 milion de oameni. 
În timpul petrecut pe platourile TV ca prezentator l-a cunoscut pe starul latino în ascensiune Maluma și au format o relație frumoasă de prietenie, care durează până în prezent. 
Oana s-a mutat înapoi în Spania, și-a pus cariera în televiziune pe pauză pentru a-și urma adevărata chemare: muzica. Acolo l-a contactat pe Costi, iar chimia muzicală dintre cei doi a dat naștere single-ului ‘’Duro’’