Roton Music

   Irene este o tânără artistă din România care și-a petrecut perioada copilăriei în Chișinău, Republica Moldova. Și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă de la vârsta de 5 ani, atunci când interpreta diferite melodii la serbările de la grădiniță, dar și în cadrul întâlnirilor cu prietenii și rudele. 

  La 14 ani, Irene a început să ia lecții de canto și astfel și-a descoperit adevăratul potențial. Începând cu vârsta de 16 ani, artista a participat la numeroase concursuri și festivaluri în România și Ucraina, obținând un număr impresionant de premii. 

  În 2015 a devenit membră a unei trupe de coveruri alături de care a ajuns până în semifinalele emisiunii Românii au talent, iar mai apoi a participat la Vocea României, acolo unde a ajuns în galele live. Din 2016, Irene colaborează cu băieții de la Pink Elephant, iar primul lor single ”The Unicorns” se bucură de un adevărat succes, atât în România cât și pe plan internațional.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Irene is a young artist from Romania who was born in Chisinau, Moldavian Republic. She used to sing all the time when she was only 5 years old, so her mother realized she has a passion for music and encouraged her. 

  The first time the artist realized her real potential was when she was 14, as this is the age she started taking singing lessons. Two years later, Irene was already participating in lots of singing competitions.

  In 2015, the singer started a cover band and they reached the semi-finals in Romanians Got Talent. She then participated in The Voice and she made a very good impression, reaching the live shows. In 2016, Irene released her first original song, along with the guys from Pink Elephant. The song, called ”The Unicorns,” has become really successful on Youtube, both in Romania and other countries.