Roton Music

    De peste 13 ani, Trupa Vunk este trupa premierelor în rockul românesc. Cel mai bun concert românesc, primul show multimedia, primul clip viu, primul afiș realizat exclusiv din gifuri, concertul indoor cu cea mai mare participare a unui public plătitor din Romania, primul concert filmat  folosind tehnologia 360 – virtual reality, un turneu național acustic sau primul videoclip filmat live pe Facebook în februarie 2017 pentru piesa “ Camera ei. “. În plus, Vunk este prima formație românească premiată pentru o campanie creativă de comunicare, “Orașul Minunilor”, la Gala PR Awards.

  Show-uri spectaculoase, utilizarea celor mai noi inovații tehnologice și cântece care aveau să fie pe primul loc în topurile radio de-a lungul multor săptămâni: “1000”, “Baladă pentru o minune”, “Lacrimi de coniac”, “Vreau o țară ca afară”, “Pleacă”, “Așa, și”, “Scapă-mă de ea” sau “Numai la doi”.

  Pe 25 mai 2017, la Sala Polivalentă, Trupa Vunk a pus în scenă primul muzical, “Secretul tău”, unul dintre cele mai grandioase show-uri ale unui artist român.  

  O poveste inspirată din lumea lui Jules Verne, o scenă într-un submarin pe fundul unui ocean, creaturi din alte lumi, costume sofisticate, coregrafii inedite şi, pentru prima dată, un rol principal feminin. Tot atunci s-a lansat și cel de-al optulea album al formației, “Extrovertit.”