Roton Music

   Alex Velea este un cunoscut cântăreț și compozitor de muzică pop din România care și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă de mic. După ce a studiat patru ani canto clasic la Palatul Copiilor, Alex a participat la concursul Star Factory, oportunitate care l-a propulsat în industria muzicală. 

 În 2006 a lansat primul său album, intitulat ”Yamasha”, care s-a bucurat de un succes neașteptat, numărul mare de vânzări aducându-i discul de aur.  Au urmat numeroase colaborări cu artiști importanți din România, precum Smiley, Puya sau Connect-R, Alex Velea devenind un nume important în industria muzicală și nu numai. 

 În scurt timp, melodii precum ”Yamasha”, ”Minim doi”, ”Dragoste la prima vedere” sau ”Doar ea” au cucerit topurile muzicale, dar și inimile fanilor.

 Pe lângă activitatea muzicală, artistul s-a implicat și în alte ramuri ale industriei de entertainment, de la interpretarea diferitor roluri în mai multe filme românești până la colaborarea cu emisiuni TV de succes.

 În 2015, Alex Velea a dublat vocea lui Wirt din serialul ”Dincolo de hotarul grădinii”, difuzat de Cartoon Network. Melodiile lansate de artist continuă să fie difuzate de cele mai importante posturi radio și TV din România și să strângă milioane de vizualizări pe Youtube.