Roton Music

    Trupa Instinct a luat fiinta in 2016, o data cu lansarea primului single “Petale”. Membrii trupei, Andra Lupu si Vlad Alecu s-au cunoscut in urma unui casting pentru un proiect muzical Super Trooper, initial constituit ca tribut muzicii Disco cu care au avut o piesa finalista la Selectia Nationala Eurovision 2014. 

Impreuna cu alt coleg au participat la X Factor, cu trupa B52, iar acest show a fost una dintre cele mai intense experiente pentru ei fiindca au ajuns pana in finala si au invatat foarte multe despre ce inseamna sa lucrezi sub presiune, gestionarea emotiilor si adrenalina, dar si despre magia scenei. Impreuna cu aceste trupe, Andra si Vlad au sustinut numeroase concerte in Bucuresti dar si prin tara. 

 Capitolul X Factor a fost unul decisiv in carierele celor doi, impreuna au trecut peste testul timpului, si au decis ca este momentul sa isi asculte instinctele si sa formeze o trupa prin piesele careia sa transmita emotii si povesti publicului. 

  Pasiunea pentru muzica a fost descoperita de ambii inca din copilarie: Vlad a fost fascinat de Michael Jackson de cand era copil iar Andra a crescut intr-o familie de muzicieni care i-au insuflat dragostea pentru muzica, tatal ei fiind artist. Ulterior, la 18 ani, Vlad a facut o piesa featuring cu Dj Rynno pentru petrecerea de majorat si atunci a descoperit  o lume care avea sa il cucereasca pentru totdeauna. Andra a fost expusa scenei de la 16 ani cand isi insotea tatal la diverse evenimente muzicale, iar primii pasi i-a facut incurajata de acesta. 

 Piesele care ii inspira si ating sunt acele care transmit emotii, si nu tin cont de experienta sau renumele artistului. 

Ambii cred in destin, si acest lucru se reflecta in decizia de a alege numele de Instinct.